Hűsítő dinnyés ételek: egy hideg dinnyeleves és dinnyesaláta elviselhetőbbé fogja tenni a kánikulát
A dinnyét általában gyümölcsként ismerjük, pedig valójában zöldség. Ennek megfelelően főleg desszertnek fogyasztjuk, de ne féljünk attól sem, hogy sós ételekkel párosítsuk.
A dinnyét általában gyümölcsként ismerjük, pedig valójában zöldség. Ennek megfelelően főleg desszertnek fogyasztjuk, de ne féljünk attól sem, hogy sós ételekkel párosítsuk. A legegyszerűbb és tulajdonképpen kockázatmentes próba, ha hajszálvékony szeletekre vágott nyers füstölt sonkát kínálunk sárgadinnye szeletekkel. Ha mégsem nyeri el a tetszésünket, akkor legfeljebb külön- külön esszük meg.
Próbáljunk ki új ízeket, és a vásárlások alatt szerzett gyakorlattal váljunk profi dinnyeszakértővé. Kopogtassuk a görögöt, szagoljuk a sárgát.
Kérjük, támogasson, hogy otthonába vihessük az értéket!
A Képmás magyar magazin és vállalkozás, nincs mögötte nagy, külföldi médiabirodalom. Csupa családos, értékes és jó ember, akiknek nem csak munkahelye, szívügye is a Képmás. Fontosnak tartjuk, hogy a kepmas.hu által közvetített értékek továbbra is ingyenesen juthassanak el minden olvasóhoz. Kérjük, ha örömmel olvassa cikkeinket, hallgatja és nézi felvételeinket, támogassa Ön is a kepmas.hu-t!
Támogatom a kepmas.hu-t>>