Hűsítő dinnyés ételek: egy hideg dinnyeleves és dinnyesaláta elviselhetőbbé fogja tenni a kánikulát

A dinnyét általában gyümölcsként ismerjük, pedig valójában zöldség. Ennek megfelelően főleg desszertnek fogyasztjuk, de ne féljünk attól sem, hogy sós ételekkel párosítsuk. 

dinnye sonkával
Fotó forrása: Profimedia.hu

A dinnyét általában gyümölcsként ismerjük, pedig valójában zöldség. Ennek megfelelően főleg desszertnek fogyasztjuk, de ne féljünk attól sem, hogy sós ételekkel párosítsuk. A legegyszerűbb és tulajdonképpen kockázatmentes próba, ha hajszálvékony szeletekre vágott nyers füstölt sonkát kínálunk sárgadinnye szeletekkel. Ha mégsem nyeri el a tetszésünket, akkor legfeljebb külön- külön esszük meg.

Próbáljunk ki új ízeket, és a vásárlások alatt szerzett gyakorlattal váljunk profi dinnyeszakértővé. Kopogtassuk a görögöt, szagoljuk a sárgát.

Kérjük, támogasson, hogy otthonába vihessük az értéket!

A Képmás magyar magazin és vállalkozás, nincs mögötte nagy, külföldi médiabirodalom. Csupa családos, értékes és jó ember, akiknek nem csak munkahelye, szívügye is a Képmás. Fontosnak tartjuk, hogy a kepmas.hu által közvetített értékek továbbra is ingyenesen juthassanak el minden olvasóhoz. Kérjük, ha örömmel olvassa cikkeinket, hallgatja és nézi felvételeinket, támogassa Ön is a kepmas.hu-t!

Támogatom a kepmas.hu-t>>

Ez is érdekelheti