Savanykás, de nagyon egészséges: finomságok rebarbarából
Savanykás íze nagyon markáns, érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítani. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj.
Szabó Emese
Egészséges tévhitek: zöldséget csak nyersen?
A főzött változat tápanyagokban szegényebb? Árt a szemünknek, ha közelről nézzük a tévét? Utánajártunk!
Szám Kati
Profilkép zöldségekkel
Van a férjemmel egy titkos, szombat reggeli programunk (na jó, nehogy megsértsem a koránkelőket, valójában délelőtti). Ilyenkor a péntek estétől megfáradt gyerekeink (na jó...
Szabó Emese
Mi az igazság, mikor „mérgez” a fagyasztott zöldség?
Múlt hét óta mindenki retteg a fagyasztott zöldségektől, illetve a bennük lévő lisztéria baktérium okozta liszteriózistól. Pedig úgy tűnik, hogy a fő gond nem...
Szám Kati
Látod, fiam, ez a cukkini!
Két férfiember áll előttem a sorban, az egyik ingben, a másik csíkos pólóban. Egy harmincas és egy ötéves forma. Komoly beszélgetésükből hamar kiderül, hogy...
Bogos Zsuzsanna
20. Szárított zöldségkeverék
Szekeres Anita
Szabad-e primőröket adni a babáknak?
Bognár Mária
A zöldbab találkozása a baconnel és két további recept
Így készül a zöldbab saláta, a rakott zöldbab és a baconbe tekert zöldhüvelyű bab.