![Édességek eperből](/sites/default/files/styles/article_small_picture/public/field/alapkep/20160606/edessegek-eperbol_13.jpg?h=1c40c434&itok=Hm5gHWJS)
Keresés
-
-
Tenyésztve vagy halászva?
-
A konyha hősei: ezt főzték régen a háziasszonyok
Az egészséges táplálkozás megkerülhetetlen témává vált. Így aztán, ha akarjuk, ha nem, naponta olvashatunk valamilyen szuperételről, ami olyan tökéletes, hogy tulajdonképpen minden betegséget megelőz... -
Alapanyagért az erdőbe?
-
Indulhat a befőzés: rebarbaraszörp, eper- és cseresznyebefőtt, tárkonyos gyöngyhagyma
Eltesszük télire a nyarat, üvegbe zárjuk a napfényt, átmentjük a tél selymes ízeit a nyárba…akárhogyan fogalmazunk, a befőzés örömet okoz, magabiztosabbá, tudatosabbá tesz. A... -
Tormamártás: egy régi klasszikus
Főtt húsokhoz, sült csülökhöz kiváló kiegészítő ez az egyszerű mártás. -
Ezt a tormamártásban főtt húst több okból is érdemes kipróbálnunk
A friss torma gyökere sok kalciumot, magnéziumot, B- és C-vitamint tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálnunk egy tormás receptet! -
Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
-
Korai zöld vitaminbombák: madársaláta, rukkola, zsázsa
Mindhárom saláta gyors növekedésű, és nemcsak konyhakertben termeszthető, de tavaszi hajtatásra is alkalmas balkonládában, cserépben.