Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
2014. 04. 13.

Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
Kép: Profimedia - Red dot
Hozzávalók:
30 dkg eper
fél dl sűrű bodzavirág szörp vagy 3 bodzavirág-tányér
1 tojás fehérje
20 dkg porcukor
Az epret megtisztítjuk, lecsöpögtetjük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a bodzát és a cukrot. A tojást alaposan megmossuk és a fehérjét az eperre öntjük. Habverővel gyors fordulatszámon legalább 10 percig verjük. Könnyű, kemény gyümölcshabot kapunk, amit legjobb azonnal elfogyasztani, de néhány órán át eláll a hűtőben. Piskótával, csokoládéval kínáljuk, díszíthetjük citromfű levelekkel.
Kérjük, támogasd munkánkat, ha fontosnak tartod a minőségi tartalmat!
Ha te is úgy érzed, hogy a kepmas.hu cikkei, podcastjai és videói megszólítanak, kérjük, segíts, hogy ezek a tartalmak továbbra is ingyenesen elérhetőek maradjanak.
Támogatom a kepmas.hu-t>>