Valami újat almából! - A legfinomabb almás receptek
Az alma a legegyszerűbb, mégis számtalan módon fogyasztható gyümölcsünk. Ha már meguntuk nyersen, főzve kompótnak, reszelve almáspitébe, vagy aszalva együk, édes és sós ételekhez...
Bognár Mária
A zöldbab találkozása a baconnel és két további recept
Így készül a zöldbab saláta, a rakott zöldbab és a baconbe tekert zöldhüvelyű bab.
Vécsey Szám Kata
Piszke, egres, pöszméte
Bognár Mária
Zöldborsót – nemcsak levesbe
Bognár Mária
Fehérjedús vitaminbomba
Bognár Mária
Tormamártás: egy régi klasszikus
Főtt húsokhoz, sült csülökhöz kiváló kiegészítő ez az egyszerű mártás.
Bognár Mária
Ezt a tormamártásban főtt húst több okból is érdemes kipróbálnunk
A friss torma gyökere sok kalciumot, magnéziumot, B- és C-vitamint tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálnunk egy tormás receptet!
Bognár Mária
Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
Bognár Mária
Korai zöld vitaminbombák: madársaláta, rukkola, zsázsa
Mindhárom saláta gyors növekedésű, és nemcsak konyhakertben termeszthető, de tavaszi hajtatásra is alkalmas balkonládában, cserépben.