Ámulva nézzük az olasz konyhát, hiszen ételeik egyszerre finomak és egészségesek. Igazi jelképe ennek az olívaolaj, amelyet már mi is előszeretettel locsolunk salátáinkra. A...
kepmas.hu
333 jó hely – megjelent a legújabb Balaton Gasztrokalauz
Nyolcadszor jelent meg a Magyar Konyha magazin Balaton Gasztrokalauza, amely hagyományosan a nyári lapszámhoz jár ajándékba. A kiadvány 333 tókörnyéki helyet ajánl, köztük 55...
Ivády Nóra
Balatoni gasztrokalauz – kulináris iránytű a balatoni nyárhoz
Gyermekkoromban a balatoni konyha egyet jelentett a zsírban tocsogó lángossal, a „balatoni hekkel” és a sült kolbásszal. A balatoni gasztronómia akkoriban minden volt, csak...
Bognár Mária
Egyszerűen finom – szakácskönyv dédszüleink receptjeivel
Dédszüleink konyhaművészetéhez nyúlt vissza, és a recepteket saját ötletekkel bővítette dr. Benda Judit, aki egyszerre gyógyszerész, táplálkozástudományi szakember, egészség-tanácsadó, újságíró és négygyermekes anya.