Nyakunkon a szüret, a boltok és piacok pedig tele vannak szőlővel. A finom kis szemek ráadásul nem csak friss gyümölcsként fogyaszthatók, hanem a konyhában...
Ez a rozmaringos, füstölt sonkás, avokádós tészta igazi ínyencség, elkészítése gyors és pofonegyszerű (a tésztaszósz összeállítható annyi idő alatt, amennyi alatt a tészta kifő)...
Melegszendvicset nem csak a jól bejáratott módon, sajt, sonka vagy szalámi felhasználásával készíthetünk. Az avokádó ezt az eledelt is remekül feldobja, főleg akkor, ha...
Bár e zöldség nevéről garantáltam az avokádókrém jut először az eszünkbe, számtalan egyéb finomság is készíthető belőle. Az egyik legegyszerűbb a krémleves, amely picit...
Hideg nyári levesként szinte mindig valamilyen klasszikus gyümölcsleves kerül az asztalra, pedig a hűs és egészséges levek palettája ennél jóval bőségesebb. Most három egyszerűen...
Nyakunkon a szüret, a boltok és piacok pedig tele vannak szőlővel. A finom kis szemek ráadásul nem csak friss gyümölcsként fogyaszthatók, hanem a konyhában...
A tojásgyümölcsöt vagyis padlizsánt legtöbbször csak krémnek készítjük el, esetleg cukkinivel vegyítve megsütjük, vagy egyszerűen csak kirántjuk. Pedig e zöldségből számtalan egyszerűen elkészíthető különlegesség...
Megteltek az üzletek polcai spárgával, amelyet messze nem csak párolva, köretnek és krémlevesnek lehet felhasználni. Összegyűjtöttünk három olyan finomságot, amely ebből a remek –...
Újfajta áruhiteles konstrukciók kezdenek megjelenni az áruházakban, csábítóan hangzanak. Aztán pár héttel vagy hónappal később jön a ráeszmélés: nem is nulla százalék az a...
A szabadföldi zöldségekre még várni kell, viszont csírákat bármikor hajtathatunk vagy vehetünk. Olyan recepteket gyűjtöttünk össze, amelyekhez ezeket a friss hajtásokat használhatjuk.