Keresés
-
-
Fókuszban a szőlő
-
„Annyi más dolog van a világon!” – beszélgetés Schäffer Erzsébettel
„Fölszállsz a HÉV-re, és húsz perc múlva itt vagy nálunk” – mondja a telefonban Schäffer Erzsébet. Csak húsz perc – jut eszembe a kényelmes... -
Körtére hangolva
-
Összesúgás
-
Zellerlé hígítva
-
Nők, benzinkutak – háromszor
A benzinkútnál, ahol tankoltam, szokás szerint rengetegen álltak sorba, hogy fizethessenek. A pénztárosnőkön – merthogy, amint a jó családi kasszát, az üzletek pénztárgépeit is... -
„Amikor az ember ír valamit, vállalja a felelősséget” – interjú Ugron Zsolnával
Az Erdélyi menyegző egy történelmi trilógia első darabjaként, Ugron Zsolna előző két regényhez hasonlóan igen előkelő helyet foglalt el a sikerlistákon. A szerzővel írásról... -
Tormamártás: egy régi klasszikus
Főtt húsokhoz, sült csülökhöz kiváló kiegészítő ez az egyszerű mártás. -
Ezt a tormamártásban főtt húst több okból is érdemes kipróbálnunk
A friss torma gyökere sok kalciumot, magnéziumot, B- és C-vitamint tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálnunk egy tormás receptet! -
Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
-
Korai zöld vitaminbombák: madársaláta, rukkola, zsázsa
Mindhárom saláta gyors növekedésű, és nemcsak konyhakertben termeszthető, de tavaszi hajtatásra is alkalmas balkonládában, cserépben.