Valami újat almából! - A legfinomabb almás receptek
Az alma a legegyszerűbb, mégis számtalan módon fogyasztható gyümölcsünk. Ha már meguntuk nyersen, főzve kompótnak, reszelve almáspitébe, vagy aszalva együk, édes és sós ételekhez...
Boross Nóra
Egy kis friss dió, mézzel
Vécsey Szám Kata
Almahistóriák
Bognár Mária
Tormamártás: egy régi klasszikus
Főtt húsokhoz, sült csülökhöz kiváló kiegészítő ez az egyszerű mártás.
Bognár Mária
Ezt a tormamártásban főtt húst több okból is érdemes kipróbálnunk
A friss torma gyökere sok kalciumot, magnéziumot, B- és C-vitamint tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálnunk egy tormás receptet!
Bognár Mária
Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
Bognár Mária
Korai zöld vitaminbombák: madársaláta, rukkola, zsázsa
Mindhárom saláta gyors növekedésű, és nemcsak konyhakertben termeszthető, de tavaszi hajtatásra is alkalmas balkonládában, cserépben.