Aki bort iszik, nem kap kolerát. Ezt már eleink is felismerték. – Képmás-est a szőlőről

2019. 11. 20.

A szőlővel rengeteg jó dolog történhet a borrá váláson kívül is. Saly Noémi irodalom- és Budapest-történésszel, számos szakácskönyv szerzőjével a szőlő kultúrájáról beszélgettünk. A meglepetés pedig ezúttal nem a fülnek vagy csupán a szemnek szólt: Magyarország történelmének szőlős fogásaival ismerkedhettünk meg testközelből. Novotny Antal, a Katlan Tóni Kft. tulajdonosa ugyanis nemcsak receptekhez kapcsolódó történetekkel és történelmi receptekkel érkezett, hanem ötféle kóstolófalattal és mustfröccsel várta a Képmás-est látogatóit.

Kép: Duba Máté
Kép: Duba Máté

Kép: Duba Máté

 

Kérjük, támogasd munkánkat, ha fontosnak tartod a minőségi tartalmat!

Ha te is úgy érzed, hogy a kepmas.hu cikkei, podcastjai és videói megszólítanak, kérjük, segíts, hogy ezek a tartalmak továbbra is ingyenesen elérhetőek maradjanak.

Támogatom a kepmas.hu-t>>

Legkedveltebbek