Bodzás eperhab, spárgakrémleves és még két finomság, aminek tavasszal van a szezonja
Kibújtak az első szabadföldi retkek, van saláta, újhagyma. Májusban árulják már a piacokon az apró újburgonyát, aminek íze szinte nem is hasonlít őszi rokonára, és híznak a zöldborsószemek. És a sok zöld mellett érik az illatos eper, amit ugyancsak kár lenne kihagyni egy finom ebéd után!
Galériánkban, a kép jobb felső sarkában lévő négyzetre kattintva négy tavaszi finomság – spárgakrémleves, meleg zöldborsósaláta, krumplisaláta és bodzás eperhab –receptjét olvashatja.
A receptek eredetileg a Képmás magazin 2011 májusi számában jelentek meg. A Képmás magazinra előfizethet itt.
Kérjük, támogasson, hogy otthonába vihessük az értéket!
Fontosnak tartjuk, hogy a kepmas.hu által közvetített értékek továbbra is ingyenesen juthassanak el minden olvasóhoz. Kérjük, ha örömmel olvassa cikkeinket, hallgatja és nézi felvételeinket, támogassa Ön is a kepmas.hu-t!
Támogatom a kepmas.hu-t>>