Általánosan elfogadott nézet, hogy a modern kor embere saját tunya életmódjának és a túlzott kalóriabevitelnek köszönheti, hogy elhízott, puhány, és civilizációs betegségek gyötrik. Túl...
Kovács Csaba
Kirándulás az Édenkertbe: Hawaii, Tahiti, Húsvét-sziget
A Föld átellenes oldala pazar turistaparadicsom, kedélyes emberekkel, rejtélyes szobrokkal, és szemet gyönyörködtető természeti szépségekkel.
Póta Réka
Ki van a napszemüveg mögött? – Bono
„Bona vox” latinul jó hangot jelent, innen kapta kis nyelvi csavarral művésznevét egyik kamaszkori bandatagjától a U2 frontembere , aki akkor még nem is...
Páczai Tamás
Tavasz Belgrádban
Vécsey Szám Kata
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...