Bodzás eperhab, spárgakrémleves és még két finomság, aminek tavasszal van a szezonja
2024. 04. 05.
Kibújtak az első szabadföldi retkek, van saláta, újhagyma. Májusban árulják már a piacokon az apró újburgonyát, aminek íze szinte nem is hasonlít őszi rokonára, és híznak a zöldborsószemek. És a sok zöld mellett érik az illatos eper, amit ugyancsak kár lenne kihagyni egy finom ebéd után!

Eperhab – Forrás: Profimedia
Galériánkban, a kép jobb felső sarkában lévő négyzetre kattintva négy tavaszi finomság – spárgakrémleves, meleg zöldborsósaláta, krumplisaláta és bodzás eperhab –receptjét olvashatja.
Megnézem a galériát
A receptek eredetileg a Képmás magazin 2011 májusi számában jelentek meg. A Képmás magazinra előfizethet itt.
Kérjük, támogasd munkánkat, ha fontosnak tartod a minőségi tartalmat!
Ha te is úgy érzed, hogy a kepmas.hu cikkei, podcastjai és videói megszólítanak, kérjük, segíts, hogy ezek a tartalmak továbbra is ingyenesen elérhetőek maradjanak.
Támogatom a kepmas.hu-t>>