Bodzás eperhab, spárgakrémleves és még két finomság, aminek tavasszal van a szezonja

2024. 04. 05.

Kibújtak az első szabadföldi retkek, van saláta, újhagyma. Májusban árulják már a piacokon az apró újburgonyát, aminek íze szinte nem is hasonlít őszi rokonára, és híznak a zöldborsószemek. És a sok zöld mellett érik az illatos eper, amit ugyancsak kár lenne kihagyni egy finom ebéd után!

eperhab
Eperhab – Forrás: Profimedia

Galériánkban, a kép jobb felső sarkában lévő négyzetre kattintva négy tavaszi finomság – spárgakrémleves, meleg zöldborsósaláta, krumplisaláta és bodzás eperhab –receptjét olvashatja.

A receptek eredetileg a Képmás magazin 2011 májusi számában jelentek meg. A Képmás magazinra előfizethet itt.

Kérjük, támogasd munkánkat, ha fontosnak tartod a minőségi tartalmat!

Ha te is úgy érzed, hogy a kepmas.hu cikkei, podcastjai és videói megszólítanak, kérjük, segíts, hogy ezek a tartalmak továbbra is ingyenesen elérhetőek maradjanak.

Támogatom a kepmas.hu-t>>

Legkedveltebbek