Gyakran az igazi kincsek olyan közel vannak hozzánk, hogy majd’ kibökik a szemünket. Ahhoz, hogy éljünk a természet adományaival, az ősi idők gyakorlatához kell...
Száraz Borbála
Hidegen tálalva: három üdítő nyári leves, amit érdemes kipróbálni
Hideg nyári levesként szinte mindig valamilyen klasszikus gyümölcsleves kerül az asztalra, pedig a hűs és egészséges levek palettája ennél jóval bőségesebb. Most három egyszerűen...
Bogos Zsuzsanna
Galuska, gombóc, csigatészta: mi minden mehet a levesbe?
Az, hogy a levest a végén mivel dobjuk fel, vagyis mi kerül bele levesbetétként, ugyanolyan fontos, mint hogy miből készül. Vannak tipikus párosítások, de...
Kölnei Lívia
Nem vagyok konyhatündér, de… – Mit főzzek a héten? 3.
Sokan sokat vagyunk otthon, ezért többet kell törni a fejünket, mit is főzzünk. Hétről hétre a Képmás munkatársai osztják meg menüötleteiket – ezúttal Kölnei...