ételek

  • Bogos Zsuzsanna
    leves, külföldi receptek

    Hagymás banán és szír joghurtos birka – Mit adott az asztalunkra a külföld?

    Gyerekkori ízemlékeinknek a családi konyha mellett fontos elemei egy-egy utazás ételei. Mert ezeknek is megvan a saját zamatuk. Ehhez jönnek még a divatok: az...
  • Sasvári-Szekeres Anita dietetikus

    Menü a gyógyuláshoz – evés, ivás, diéta

    Az orvosi kezelés és pihenés mellett megfelelő étkezéssel és folyadékpótlással is segíthetjük a gyógyulást és enyhíthetjük a tüneteket. Mikor mit tanácsos enni és inni...
  • Boross Nóra
    Finomságok ajándékba

    Finomságból sosem elég - Karácsonyi ajándék receptek

    Három olyan finomságot ajánlunk, amelyek nemcsak az ünnepi készülődés hangulatához járulnak hozzá, hanem kiváló ajándékok is lehetnek szeretteinknek.
  • Bogos Zsuzsanna

    Mi volt a bográcsgulyás előtt?

    A magyar lélek, ízlés és életkedv útvesztőiben barangolóknak Márai a „Szindbád hazamegy”-ben a régi étlapokat ajánlja segítségül. Ha belelapozunk hat évszázad magyar szakácskönyveibe, rájövünk...
  • Hajnal Anett

    Húst hússal? – Tényleg ártalmas a húsfogyasztás?

    Általánosan elfogadott nézet, hogy a modern kor embere saját tunya életmódjának és a túlzott kalóriabevitelnek köszönheti, hogy elhízott, puhány, és civilizációs betegségek gyötrik. Túl...