Szabó Gabi ismereteim szerint ma Magyarországon az egyetlen olyan tervező, aki csak a saját ruháit viseli, így vált például esőkabát-specialistává is. Ma már nincs...
Vanyovszki Mária / A Salon
A cipő élete – A NES cipőmárkáról
Bognár Mária
Egyszerűen finom – szakácskönyv dédszüleink receptjeivel
Dédszüleink konyhaművészetéhez nyúlt vissza, és a recepteket saját ötletekkel bővítette dr. Benda Judit, aki egyszerre gyógyszerész, táplálkozástudományi szakember, egészség-tanácsadó, újságíró és négygyermekes anya.
Skíta Erika
„Az elvárás kidolgozás alatt álló neheztelés"
Van, hogy úgy érezzük, nem tudunk megfelelni valamennyi elvárásnak, amellyel szembenézünk. Azokkal sem, amelyeket mások támasztanak felénk, és azokkal sem, amelyeket mi magunk állítunk...
Szőnyi Lídia
Újévi fogadalmak helyett számvetés és évtervezés 12 lépésben
Az év vége remek alkalom arra, hogy leltárt készítsünk az eltelt időszakról és végiggondoljuk, hogy merre halad az életünk. A hétköznapok során gyakran sem...
Bogos Zsuzsanna
A konyha hősei: ezt főzték régen a háziasszonyok
Az egészséges táplálkozás megkerülhetetlen témává vált. Így aztán, ha akarjuk, ha nem, naponta olvashatunk valamilyen szuperételről, ami olyan tökéletes, hogy tulajdonképpen minden betegséget megelőz...
Boross Nóra
Alapanyagért az erdőbe?
Póta Réka
Alvászavarok vagy nyugodt pihenés?
Élénk természetemnek köszönhetően nem mindig ismerem fel, mikor van itt az ideje egy kis pihenésnek, és előfordul, hogy akár egy kisgyerek, túlpörgetem magam.
Szabó Emese
Nagylány, nagyfiú
Bagdy Emőkét kérdeztük gyerekei első férfias és nőies viselkedéséről.
Gyombolai-Kocsis Fruzsina
„Már megint lemondod? Elegem van ebből!”
Céges vacsora, közös program és az azzal járó konfliktusok két párterapeuta szemével.
Póta Réka
Mit tegyünk, ha férjünk hirtelen érdeklődést mutat az extrém sportok iránt?
Két lábbal a földön álló, mindig tárgyilagos és szélsőségeket kerülő mérnököm napok óta denevér ruhában, sziklákról leugráló, levegőben röpdöső adrenalinvadászokat néz az interneten. Aztán...
Boross Nóra
Indulhat a befőzés: rebarbaraszörp, eper- és cseresznyebefőtt, tárkonyos gyöngyhagyma
Eltesszük télire a nyarat, üvegbe zárjuk a napfényt, átmentjük a tél selymes ízeit a nyárba…akárhogyan fogalmazunk, a befőzés örömet okoz, magabiztosabbá, tudatosabbá tesz. A...