Medvehagyma pesto és tormahab: csupa íz, csupa vitamin
Két recept medvehagyma és torma felhasználásával, ami percek alatt elkészíthető, és a húsvéti sonka különleges ízesítője lehet.
Bognár Mária
Hat karfiolos recept, ha új ízekre vágyunk – töltve és rántottaként is finom!
A karfiol a benne levő élelmi rost, a jelentős C-vitamin és bizonyos kéntartalmú összetevőknek köszönhetően védelmet nyújthat egyes rákbetegségek, főként a bélrák kialakulásával szemben...
Vécsey Szám Kata
Kapros muffin és burgonyaleves – ételek, amiket érdemes kaporral készíteni
Svájci pirítós, hideg burgonyaleves, túrós pite és cukkinis muffin, kaporral ízesítve.
Lechner Judit
Műanyagzacskó helyett: újra cekker!
Nem is olyan rég, ha valaki átment a szomszédba, és megkínálták, ami éppen nála volt, kötényben, sapkában vitte haza a kóstolót. Többet nem is...
kepmas.hu
Egy kevés eper nemcsak a napi C-vitamin adagunkat fedezi, remek fogfehérítő is
A szamócát valószínűleg már az ősember is gyűjtögette a többi vadon termő bogyóval együtt. A rómaiak és görögök is termesztették, London utcáin pedig kis...