Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
Hozzávalók:
30 dkg eper
fél dl sűrű bodzavirág szörp vagy 3 bodzavirág-tányér
1 tojás fehérje
20 dkg porcukor
Az epret megtisztítjuk, lecsöpögtetjük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a bodzát és a cukrot. A tojást alaposan megmossuk és a fehérjét az eperre öntjük. Habverővel gyors fordulatszámon legalább 10 percig verjük. Könnyű, kemény gyümölcshabot kapunk, amit legjobb azonnal elfogyasztani, de néhány órán át eláll a hűtőben. Piskótával, csokoládéval kínáljuk, díszíthetjük citromfű levelekkel.
Kérjük, támogasson, hogy otthonába vihessük az értéket!
A Képmás magyar magazin és vállalkozás, nincs mögötte nagy, külföldi médiabirodalom. Csupa családos, értékes és jó ember, akiknek nem csak munkahelye, szívügye is a Képmás. Fontosnak tartjuk, hogy a kepmas.hu által közvetített értékek továbbra is ingyenesen juthassanak el minden olvasóhoz. Kérjük, ha örömmel olvassa cikkeinket, hallgatja és nézi felvételeinket, támogassa Ön is a kepmas.hu-t!
Támogatom a kepmas.hu-t>>