Medvehagyma pesto és tormahab: csupa íz, csupa vitamin
Két recept medvehagyma és torma felhasználásával, ami percek alatt elkészíthető, és a húsvéti sonka különleges ízesítője lehet.
Bognár Mária
Hat karfiolos recept, ha új ízekre vágyunk – töltve és rántottaként is finom!
A karfiol a benne levő élelmi rost, a jelentős C-vitamin és bizonyos kéntartalmú összetevőknek köszönhetően védelmet nyújthat egyes rákbetegségek, főként a bélrák kialakulásával szemben...
Bognár Mária
Tormamártás: egy régi klasszikus
Főtt húsokhoz, sült csülökhöz kiváló kiegészítő ez az egyszerű mártás.
Bognár Mária
Ezt a tormamártásban főtt húst több okból is érdemes kipróbálnunk
A friss torma gyökere sok kalciumot, magnéziumot, B- és C-vitamint tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálnunk egy tormás receptet!
Bognár Mária
Vétek lenne kihagyni az epret és a bodzát!
Bognár Mária
Korai zöld vitaminbombák: madársaláta, rukkola, zsázsa
Mindhárom saláta gyors növekedésű, és nemcsak konyhakertben termeszthető, de tavaszi hajtatásra is alkalmas balkonládában, cserépben.