Három nem szokványos mártás a sült hús mellé: rebarbara chutney, rozmaring-pesto, almás tormakrém
Húsokhoz mind a chutney, mind a pesto, mind a tormakrém ideális lehet. Receptkülönlegességeinket érdemes kipróbálni.
Vécsey Szám Kata
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...
Szabó Emese
Kicentrizve - Receptek gyümölcscentrifugára
A gyümölcscentrifugás receptek a lehető legegyszerűbbek, nem kell hozzájuk más, mint megmosni, ha szükséges, fölaprítani, vagy megpucolni a hozzávalókat – az alma és körte...