Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...
Vécsey Szám Kata
Kapros muffin és burgonyaleves – ételek, amiket érdemes kaporral készíteni
Svájci pirítós, hideg burgonyaleves, túrós pite és cukkinis muffin, kaporral ízesítve.
Lechner Judit
Műanyagzacskó helyett: újra cekker!
Nem is olyan rég, ha valaki átment a szomszédba, és megkínálták, ami éppen nála volt, kötényben, sapkában vitte haza a kóstolót. Többet nem is...
kepmas.hu
Egy kevés eper nemcsak a napi C-vitamin adagunkat fedezi, remek fogfehérítő is
A szamócát valószínűleg már az ősember is gyűjtögette a többi vadon termő bogyóval együtt. A rómaiak és görögök is termesztették, London utcáin pedig kis...