Jelentkezés a rendezvényre
A szőlőről szólva
A szőlővel rengeteg jó dolog történhet a borrá váláson kívül is. Saly Noémi irodalom- és Budapest-történésszel, számos szakácskönyv szerzőjével a szőlő kultúrájáról beszélgetünk.
A meglepetés pedig ezúttal nem a fülnek vagy csupán a szemnek szól: Magyarország történelmének szőlős fogásaival ismerkedhetünk meg testközelből.
Novotny Antal, a Katlan Tóni Kft. tulajdonosa ugyanis nemcsak receptekhez kapcsolódó történetekkel és történelmi receptekkel érkezik.
Ötféle kóstolófalattal és mustfröccsel várja a Képmás-est látogatóit.
A beszélgetést Szám Kati, a Képmás főszerkesztője vezeti.
VIDEÓÖSSZEFOGLALÓ
A Képmás-est a Hagyományok Házával közös együttműködésben valósul meg.
A rendezvényen a részvétel ELŐZETES regisztrációhoz kötött.
Belépő az aktuális havi Képmás magazin, amely a helyszínen is megvásárolható. Kérjük, ha regisztrál, írja a neve mellé, hogy előfizető.
További információ: + 36 1365 1414 | [email protected]
Regisztrációjával hozzájárul, hogy a Képmás hírlevelet küldjön a regisztráció alkalmával használt e-mail címére. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.