Keresés
-
-
Kulisszatitkok Nick Vujicic címlapfotózásáról
-
Vágó Zsuzsi: „Hiszek a holtomiglan-holtodiglanban”
-
Lukács Sándor: „Ha az ember sokat kap, könnyen tud hűséges lenni”
A „Nemzeti Stúdióban” Bodnár tanár úr állandóan vele példálózott, hogy rendszeresen ő zárta a próbatermet. Nagyon-nagyon sokat dolgozott. Évtizedek óta tartó színészi sikerei azt... -
„Még mindig meglepődnek sokan, ha egy lány a prímás” – Beszélgetés Túri Lucával
Különös, légies, mégis határozott jelenség a színpadon. Zenésztársaival táncházakat perdít táncra, a Zeneakadémián tanul, a csángók között pedig népzenét gyűjt. A legjobb minőségre törekszik... -
Itt az ideje az elkülönítésnek!
-
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott... -
Három gyerek nem akadály
Amikor ifjú házasokként egy ismerős családnál vendégeskedtünk, arra lettünk figyelmesek, hogy a szomszéd szobában játszó hároméves kisfiú úgy káromkodik, mint egy kocsis. Az is... -
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket... -
Családom, családod, családunk?
-
Liam Neeson: „Nagyon utálnám, ha ma kellene fiatalnak lennem”
„A színészi játékomat mint imádságot másokért ajánlom fel. Valakiért, aki közel áll hozzám, esetleg együtt dolgozom vele, vagy valakiért, aki meghalt. Amikor a színpadra... -
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a... -
Túlélősziget, tehetségkutató, meg a többi