Keresés
-
-
„Sokan azt hiszik, hogy Szíriában sátrakban élnek az emberek”
Mit gondol a menekültkérdésről egy szír gyökerekkel rendelkező újságíró? Vajon más forrásokból tájékozódik, mint az átlagember? Al Ghaoui Hesnát kérdeztük. -
Mi volt a bográcsgulyás előtt?
A magyar lélek, ízlés és életkedv útvesztőiben barangolóknak Márai a „Szindbád hazamegy”-ben a régi étlapokat ajánlja segítségül. Ha belelapozunk hat évszázad magyar szakácskönyveibe, rájövünk... -
„Mindenki másképp csinálja”
A gyerekek és a fiatalok agya töménytelen új információt képes magába szívni. Bámulatos gyorsasággal sajátítják el a legújabb elektronikus kütyük kezelését is, vannak azonban... -
Szobaátrendezés várható
-
Tökéletes apa – filmben, valóságban
-
A levegő áramlásáról
-
Hétfő
-
Tök egyszerű
-
Itt az ideje az elkülönítésnek!
-
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott... -
Három gyerek nem akadály
Amikor ifjú házasokként egy ismerős családnál vendégeskedtünk, arra lettünk figyelmesek, hogy a szomszéd szobában játszó hároméves kisfiú úgy káromkodik, mint egy kocsis. Az is... -
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket... -
Családom, családod, családunk?
-
Liam Neeson: „Nagyon utálnám, ha ma kellene fiatalnak lennem”
„A színészi játékomat mint imádságot másokért ajánlom fel. Valakiért, aki közel áll hozzám, esetleg együtt dolgozom vele, vagy valakiért, aki meghalt. Amikor a színpadra... -
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a... -
Túlélősziget, tehetségkutató, meg a többi