A városban élő ember számára nem könnyű rendszeresen friss, vegyszermentes zöldséget vásárolni, pláne közvetlenül a termelőtől. Erre a közösségi mezőgazdaság már megoldást nyújt, azonban...
Bogos Zsuzsanna
A konyha hősei: ezt főzték régen a háziasszonyok
Az egészséges táplálkozás megkerülhetetlen témává vált. Így aztán, ha akarjuk, ha nem, naponta olvashatunk valamilyen szuperételről, ami olyan tökéletes, hogy tulajdonképpen minden betegséget megelőz...
Boross Nóra
Alapanyagért az erdőbe?
Boross Nóra
Indulhat a befőzés: rebarbaraszörp, eper- és cseresznyebefőtt, tárkonyos gyöngyhagyma
Eltesszük télire a nyarat, üvegbe zárjuk a napfényt, átmentjük a tél selymes ízeit a nyárba…akárhogyan fogalmazunk, a befőzés örömet okoz, magabiztosabbá, tudatosabbá tesz. A...