15 éves a Képmás – Művészet, tudomány, magazin

Szerintünk a közéleti hírek, érdekes és hasznos információk, életmódtanácsok mellett a művészet és a tudomány is életünk része. Ezért helye van egy magazinban is.

15 éves a Képmás magazin
Kép: Barbay Csaba, design: Salt Communications

Irodalom havi adagokban

Nem csak jelenleg büszkélkedhetünk kortárs költő- és írómunkatársakkal! Korábban például Fésűs Éva, Gyurkovics Tibor és Czakó Gábor is sorozatot írt a Képmásba. Ahogyan Szabó T. Anna és Lackfi János is évek óta szerzőink.

Popzenész és operaénekes

Sikerült olyan ismert művészeket is rávennünk, hogy írjanak a Képmásba, akik érdekes kirándulásként fogták föl, hogy lapunkban publikálnak. Például Ákos, aki filmekről írt szubjektív kritikákat és Ókovács Szilveszter, aki művészinterjúkat készített, elsősorban az opera világából.

Tudományról magazinosan

A 15 év során számos tudományterület képviselője volt szerzőnk, köztük közgazdász, jogász, filozófus, filológus, zoológus, kertészmérnök, orvos, pszichiáter, pszichológus. Sokszor egy-egy velük készített interjú apropóján ismerkedtünk meg velük, és csábítottuk el őket szerzőnek. Így dr. Lux Elvirát is, aki párkapcsolatról, szexualitásról vezetett nálunk rovatot.

Nem olvasott bele áprilisi magazinunkba? Nézze meg a "Képmás15" oldalt virtuálisan itt:

Kérjük, támogasson, hogy otthonába vihessük az értéket!

A Képmás magyar magazin és vállalkozás, nincs mögötte nagy, külföldi médiabirodalom. Csupa családos, értékes és jó ember, akiknek nem csak munkahelye, szívügye is a Képmás. Fontosnak tartjuk, hogy a kepmas.hu által közvetített értékek továbbra is ingyenesen juthassanak el minden olvasóhoz. Kérjük, ha örömmel olvassa cikkeinket, hallgatja és nézi felvételeinket, támogassa Ön is a kepmas.hu-t!

Támogatom a kepmas.hu-t>>

Ez is érdekelheti