KETTEN EGYÜTT NAP 2018. JANUÁR 28. | Képmás Magazin

KETTEN EGYÜTT NAP 2018. JANUÁR 28.

GYAKORLATIAS - HOZZÁÉRTŐ - HITELES!
2017.12.22.
Dr. Mihalec Gábor párterapeuta és meghívott vendégei ismét "Ketten Együtt Napot" tartanak január 28-án. Mottó: "Igazi férfiak és valódi nők"

IDEI MOTTÓ: IGAZI FÉRFIAK ÉS VALÓDI NŐK

GYAKORLATIAS - HOZZÁÉRTŐ - HITELES!

Szeretettel várunk minden résztvevőt január 28-án, vasárnap 9:30-tól a 4. Ketten Együtt Napon!

Jelentkezni lehet itt

Helyszíni regisztráció: A helyszíni regisztráció 9:30-tól 10:30-ig tart. 
A helyszínen először mindenkinek regisztrálnia kell, ezután lehet elfoglalni a helyeket. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Mivel telt házra számítunk, érdemes minél előbb érkezni. Aki a legjobb helyre szeretne ülni, javasoljuk, hogy mindenképpen 10 óráig érkezzen meg! Előre láthatólag ruhatár nem lesz, ezért a kabátokat a széken kell majd tárolni.

Helyszín: 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. I. emelet Rendezvényközpont (Konferenciaközpont), 6-os terem. 
TIPP: keresd a Lurdy ház bejáratánál lévő irányító táblát! A parkolás a Lurdy Ház felszíni parkolójában ingyenes.

Program: 
10:30 - 11:20 Dr. Mihalec Gábor: Kapcsolat 2.0 – Ne a párodat cseréld le, hanem a kapcsolatot! 
11:20 - 12:10 Bedő Imre: Fiúk és férfiak az uralt erő útján 
12:10 - 13:00 Theisz Dóra: Elátkozott boszorkányból királylány - Női harmóniatörténetek nem csak nőknek 
13:00 - 14:00 Ebédszünet (az ebédről mindenki maga gondoskodik) 
14:00 - 15:00 Pál Feri: Szenvedély és biztonság a társkapcsolatban
15:00 - 15:30 Szünet 
15:30 - 16:30 Dr. Pécsi Rita: Érzelmi intelligencia a párkapcsolatokban 
16:30 - 17:00 Zárás meglepetéssel

Jelentkezni lehet itt

ELŐADÓK

 •  Pál Feri
 • A római katolikus pap és mentálhigiénés szakember hetente ragasztja a székbe előadásain hallgatók százait. Előadásainak témái meglehetősen széles skálán mozognak, a személyes és családi konfliktusoktól, a lelki egyensúly kérdésein keresztül a házassági problémákig és a spiritualitásig terjednek. Előadásait alapos felkészültség, lehengerlő előadásmód és mélységesen emberi hangnem jellemzi.

  •  Dr. Mihalec Gábor
  • A pár- és családterapeuta előadó párok százainak tartott már kapcsolaterősítő tréningeket Magyarországon és Európa számos országában. Gyűrű-kúra című kapcsolati bestsellere angol nyelven is megjelent az Egyesült Államokban. Hallgatói a vidám és gyakorlatias előadásmódja miatt kedvelik, amihez személyes hitelessége is társul. 21 éve él boldog házasságban él Dórival, akivel együtt két tinédzser gyermeket nevelnek.

  •  Dr. Pécsi Rita
  • “A nevelés az Élet szolgálata” Ezt vallom, ennek módjait kutatom, keresem feleségként az önnevelésben, anyaként, tanárként és pedagógiai kutatóként. Neveléskutatóként a személyiség hatékony fejlesztése, az érzelmi intelligencia humán tőkévé alakítása érdekel. Legjobban tehát az, hogy hogyan tanítsunk-neveljünk úgy, hogy ne csupán ismereteket, hanem életet alakító tudást és tapasztalatot adjunk át. Ezért tanultam és tanítottam zenét, retorikát, pedagógiai pszichológiát ...

  •  Bedő Imre
  • Alapvégzettsége szerint közgazdász, aki felfedezte, hogy mekkora kiaknázatlan potenciál rejlik a feledésbe merülő, sőt sokak által tudatosan elnyomott férfiértékekben. Ezeknek az értékeknek a helyreállítására hozta létre a Férfiak Klubját. A családapa és férj arra kötelezte el magát, hogy más férfiaknak is segítsen újrafelfedezni az uralt erő mindennapi megélését. Mottója: "Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését és sokszorozzuk meg a teremtő erőnket!"

  •  Theisz Dóra
  • Dóra pszichológusként az elmúlt években hatalmas tapasztalat-mennyiséget halmozott fel társkereső egyedülállókkal. Sokan közülük ma már boldog párkapcsolatban élnek. Szakértelmére és megnyerő személyiségére a média is felfigyelt, tévéműsorok és magazinok gyakori szakértő vendége. A magánéletében is hiteles. Férjével, Gáborral két fiút nevelnek.

  • KetTEN EGYÜTT NAP 2018. JANUÁR 28.

  • GYAKORLATIAS - HOZZÁÉRTŐ - HITELES!

Pihenőtér rovatunkból ajánljuk még