Archívum éves bontásban | Képmás Magazin

Archívum éves bontásban

Archív április 2017

Mit tanulhatunk Palvin Barbitól?

máj.10.
Baka Ildikó
Kép: Profimedia - Red Dot

Palvin Barbi, az ismert fotómodell a bulvárlapok szerint irigylésre méltó életet él. Amikor éppen nem egy álomszép országban fotózzák a legtrendibb fürdőruhában, akkor álomlakásában pihen, esetleg díjátadón beszélget valamelyik amerikai álompasival. Az biztos, hogy a karrierje álomszerűen alakult, és bár már 23 éves, az egyik lap szerint „még mindig vannak álmai”: hollywoodi színésznő szeretne lenni.

Birodalmi érdek vagy emberkísérlet?

ápr.25.
Szám Kati

A média nyilvánossága előtt zajló emberkísérlethez, amelyben egy szakemberek által kiválasztott pár az oltár előtt vakrandizik, szexuálpszichológus, valamint klinikai és szakpszichológusok adják a nevüket.

Mi a húsvéttal tüntettünk

ápr.21.
Molnár-Bánffy Kata
Csíkszereda főterén ételáldás

Nyomás alatt vagyunk, hogy igenis fogalmazzuk meg a véleményünket. Nekünk azonban ez a húsvéti üzenet szól most és mindig: Ne nyugtalankodjék a szívetek! – Engedjétek meg magatoknak az egyet nem értést!

Miért hiszem el a feltámadást?

ápr.15.
Kölnei Lívia
feltámadás fényei

Ismerőseim többségének fogalma sincs arról, mit ünneplünk húsvétkor. A legtöbben jól akarják érezni magukat, kilépni kicsit a hétköznapok rohanásából, mindegy, minek az ürügyén. Pedig a valódi ünnep: szívet-lelket felemelő élmény. Az pedig nem érdemelhető ki anélkül, hogy el ne gondolkodnánk az ünnep valódi tartalmán.