Várkert Bazár | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Várkert Bazár

Hollóasszony

Ugron Zsolna nagy sikerű kisregényének rendhagyó színpadi változata a Várkert Bazárban, szeptember 22-én.

Borsos Miklós-kiállítás a Várkert Bazárban

A Várkert Bazárban 2017. szeptember 24-ig látogatható Borsos Miklós (1906–1990) szobrászművész gyűjteményes kiállítása. A tárlat Borsos legjelentősebb alkotásain keresztül mutatja be a 20. századi magyar képzőművészet meghatározó szobrászának változatos műfajokban és anyagokban kibontakozó munkásságát.

Babajátszó és Játékkert a Várkert Bazárban

Gyermekfoglalkozások egész nyáron a Várkert Bazárban: Babajátszó - mackóringató és Muzsikáló Esztendő - Játékkert.

Kondor Béla-kiállítás a Várkert Bazárban

Kondor Béla a magyar képzőművészet II. világháború utáni nemzedékének egyik legfontosabb alkotója. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány 2017. március 31. és július 2. között rendezi meg a művész gyűjteményes kiállítását a Várkert Bazár Testőrpalotájában.

Képmás-est Dr. Mihalec Gáborral és a Momentánnal

A Család és művészet című sorozat első előadásának középpontjában különböző párkapcsolati helyzetek lesznek. Tipikus konfliktusokat és élethelyzeteket járunk körbe a Momentán két művészével és Mihalec Gábor párterapeutával. Várjuk Önöket március 16-án 19 órákor.

Jótékony hatású fánkevés - Farsang a Várkert Bazárban

Farsang idején a fánkfogyasztás jótékony hatásait is megtapasztalhatja a Várkert Bazárban mulató közönség apraja nagyja. Február 26-án, vasárnap délután 14.00 órától ingyenes télbúcsúztató program várja a család minden tagját.

Gyerekprogramok a Várkert Bazárban

Gyerekprogramok és vásár a Várkert Bazárban

Karácsonyi vásár, műjégpálya és ügyességi játékok is várják a családokat.

Lackfi János a Képmás-esten

Lackfi János: Üzlet-e az irodalom?

Lackfi János költő, író és műfordító bevezető előadásával indult szeptemberben a Várkert Bazárban a Képmás-est Pénz és érték címmel induló új sorozata. Ezután a költővel és Tóth Péter Benjáminnal, az Artisjus stratégiai és kommunikációs igazgatójával beszélgetett Szám Kati, a Képmás főszerkesztője.