természetes alapanyagok

  • Dr. Szász Adrián
    Kun Anita saját készítésű sajtjával

    „Amikor elkezdtem a kezemmel dolgozni, meggyógyult a lelkem” – Kun Anita irodai alkalmazottból lett díjnyertes sajtmester 

    Minden fontos célját elérte menedzserasszisztensként és kétgyermekes anyukaként : volt családja, kiszámítható egzisztenciája és életritmusa, a munkáját is szerette, és őt is megbecsülték. Egy...
  • Szabó Emese
    Különböző ízesítésű fagylaltok

    Miből van a fagyi?

    Fagylalt, jégkrém, jégkása, szorbé. Sejtjük, hogy van köztük különbség, de hogy pontosan mi, azt – hacsak nem a Magyar Élelmiszerkönyv a kedvenc olvasmányunk –...
  • Bognár Mária
    Egyszerűen finom – A teljes értékű konyha

    Egyszerűen finom – szakácskönyv dédszüleink receptjeivel

    Dédszüleink konyhaművészetéhez nyúlt vissza, és a recepteket saját ötletekkel bővítette dr. Benda Judit, aki egyszerre gyógyszerész, táplálkozástudományi szakember, egészség-tanácsadó, újságíró és négygyermekes anya.