Társalgó | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Társalgó

Jókai Anna: „Az életünk eseményei okok és okozatok”

Isten nyugosztalja Jókai Annát! Az alábbi – 2008-ban készült, de ma is nagyon aktuális – interjúnkkal emlékezünk rá.

Balla Eszter gyermekeivel

Balla Eszter: „Teljesen más ember lettem”

Már nem az a cserfes és álmodozó húszéves, aki a Moszkva tér és a Kontroll idején volt, hanem három kisgyerek boldog anyukája.

Boggie címlapfotózása, 2017

Így készültek Boggie fotói

Csemer Boglárka kedves egyénisége tökéletesen illik a Képmáshoz. Egyszerre komoly és vidám lelkülete mindenkiben - fotósban, stylistban, fodrászban, újságíróban - kedves emlékeket hagyott.

Csemer Boglárka Boggie

Csemer Boglárka: „Sok mesei elem van az életemben”

Boggie, vagyis Csemer Boglárka sokunk kedves énekesnője. Már akkor megszerettük, amikor a „Parfüm” című dal meglepő klipjében az arcát átalakította egy képszerkesztő program. Később az Eurovíziós Dalfesztivál sokmilliós közönségének énekelt a háborúk hiábavalóságáról. Karakteres egyénisége nem engedi, hogy kategóriákba erőltessük a zenéjét, elég, ha csak átadjuk magunkat a Boggie-varázsnak.

Erős Antónia

Hírek 50 percben Erős Antóniáról

Erős Antónia leül a kávézó asztalához, és miközben beszélgetni kezdünk, rutinos mozdulatokkal „mér egy vércukrot”. A gyerekek, Szonja és Matyi épp egy kis edzésen vannak az édesapjukkal.

Kossuth Rádió, Vendég a háznál c. műsor, Keresztes Ilona

Segíteni és a lehető legkevésbé bántani – A „Vendég a háznál” 25 éves

Informáljuk a közvéleményt komoly kérdésekről, és ezekkel lelkiismeretesen és bátran foglalkozunk. Közszolgálatiak attól leszünk, hogy igyekszünk bemutatni a teljes képet.

Vladár Krisztina festőművész

„Más vagyok, mint ahogy egy művészembert elképzelnek” – Vladár Krisztina festőművész

Kedves Olvasó, kérem, hunyja be a szemét, és képzeljen maga elé egy húszas éveiben járó, végzős festőhallgató… nőt. Ő Vladár Krisztina festő, a Pécsi Egyetem végzős hallgatója.

Csuja Imre

Csuja Imre címlapfotózása

Csuja Imre nemcsak kiváló színész, szórakoztató ember, hanem nagy szívű, segítő szándékú adakozó is. Ezért választottuk őt a Képmás magazin májusi "arcának". Fotózásáról Páczai Tamás tudósítja az érdeklődőket.

Hirdetés