Társalgó | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Társalgó

Anyajegy c. előadás

A gyermekvállalás örömeiről és nehézségeiről – interjú Markó-Valentyik Annával

Rövid, 45 percnyi megmerítkezés az anyaságban. Egy előadás, amely megszólítja a mélyre rejtett élményeket, és újraértelmezi a mindennapi rutint. A színpadon: anya és gyermek.

Orsolics Zoltán Zénó a Képmás-esten

Szabadulás a függőségből – Képmás-est Orsolics Zoltán Zénóval (videó)

Vendégünk, Orsolics Zoltán Zénó addiktológiai tanácsadó, családkonzulens-jelölt maga is megjárta a kábítószerfüggőség lefelé vezető útját. Jelenleg programvezetője egy tinédzserekkel foglalkozó rehabilitációs központnak.

Ráckevei Anna színésznő

Ráckevei Anna címlapfotózása

Ráckevei Anna színésznő, színházigazgató lett a 2017. áprilisi Képmás magazin "címlaparca". Fotózásán Páczai Tamás örökített meg néhány ellesett pillanatot.

Borbély Alexandra színésznő

„Testről és lélekről” – Az álom valóság is lehet – Beszélgetés Borbély Alexandrával

Borbély Alexandrával azért ültünk le beszélgetni, mert a „Testről és lélekről” című magyar film, amelynek egyik főszerepét ő alakította, nagy sikert aratott: első helyezést nyert a Berlini Filmfesztiválon.

Ráckevei Anna

Ráckevei Anna: „A színház morális intézmény”

Ráckevei Anna számomra mindig valami szép komolyságot tett hozzá színpadi és filmes karaktereihez. Nem lehet véletlen, hogy általában ő a szinkronhangja a sokszínű, de mindig emberi tartást sugárzó Meryl Streepnek.

Petrik Andrea

Petrik Andrea: „Nem kell mindenbe belehalni”

Petrik Andrea 13 éves volt, amikor rátalált az „álmára”, és alig 15 éves, amikor elindult, hogy megvalósítsa. Szerbiából érkezett Magyarországra.

Szalóki Ági énekes

Nádszálkisasszony a Moszkván – Szalóki Ági

Markoló, traktor, izgalmas gödrök és buckák – Szalóki Ági lépked mellettem, és hamarosan azt is megtudom tőle, hogy egy közösségi oldalon felvetette: mi lenne, ha az átadás után megünnepelnénk azokat az embereket, akik itt kánikulában és esőben hajnaltól estig dolgoznak?

Leblanc Gergely balettművész

Reggeltől estig balett – Beszélgetés Leblanc Gergellyel

Hogy lehet meggyőzni egy nyolcéves gyereket arról, hogy táncolni jó? Erről is beszélgettünk Leblanc Gergely balettművésszel.

Hirdetés