Budaörs Fesztivál 2017 | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Budaörs Fesztivál 2017

2017.04.19.
Hirdetés

20. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb ingyenes kulturális seregszemléjét Budaörsön. A programok változatosak: a paletta Sárik Pétertől a szimfonikus koncertig, a jelmezes biciklis felvonulástól az Irie Maffiáig, a grazi Bioloop Music koncertjétől Akkezdet Phiai fellépéséig terjed. Színházi nyílt próba, kert-koncert, könyvbemutatók, koncertek, közösségi alkotások is várják a látogatókat május 3. és 7. között.

A Muzsikáló terek címmel akusztikus koncerteket  hallgathatunk Budaörs egyik legszebb terén, a Kálvária téren, ahol igazi fesztivál hangulat várja a közönséget. A szombati szabadtéri nap fellép többek között a Ghymes, a Gypo Circus, a Platon Kartaev, a Middlemist Red és a Magashegyi Underground.

A PostART kulturális színtér ad otthont Fábián Juli és Zoohacker, a Meybahar, Szabó Benedek és Galaxisok, a Felső Tízezer, a DLRM, a Mary PopKids, valamint a SHINE pirkadati koncertjének. A VIVART Budaörsi Sinfonietta előadásában hangzik el a fesztivál záró koncertje, Török Géza Liszt-díjas karmester vezényletével.

További információk a rendezvény weboldalán és Facebook-oldalán.

Pihenőtér rovatunkból ajánljuk még