Pihenőtér | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Pihenőtér

Pihenőtér

Szalóki Ági Körforgás gyerekkoncert

Szalóki Ági Körforgás gyerekkoncert

Február 26-án Szalóki Ági lép fel az Óbudai Kulturális Központban. A koncert zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei.

Valentyik Anna az "Anyajegy" c. előadásban

Új Képmás-est sorozat indul „Család és művészet” címmel

A Képmás-est új sorozata egy-egy művészi élmény katarzisával szeretné bevezetni a tematikus esteket, ezzel is vonzóbbá, szórakoztatóvá téve a fontos témákat. Minden témához előadás vagy filmvetítés kapcsolódik.

Utazás 2017 kiállítás

Utazás kiállítás

Március 2. és 5. között mindent megtudhatunk a transzszibériai vasútról, kóstolhatunk szamovárban főzött teát, megismerhetjük Pannonhalmát és Győrt.

Fesztiváldíjas gyerekszínész is tagja az állami gondozottak kórusának

Nagyszabású koncertet ad március 14-én a Marczibányi Téri Művelődési Központban az a Lélekzuhany Gospel Kórus, amely Magyarországon egyedülálló módon kizárólag állami gondozott gyerekekből, és azok nevelőiből áll.

Jótékony hatású fánkevés - Farsang a Várkert Bazárban

Farsang idején a fánkfogyasztás jótékony hatásait is megtapasztalhatja a Várkert Bazárban mulató közönség apraja nagyja. Február 26-án, vasárnap délután 14.00 órától ingyenes télbúcsúztató program várja a család minden tagját.

Testről és lélekről c. filmből

Álmodhatjuk egyszerre ugyanazt az álmot? – Testről és Lélekről

Suhogó fenyves, csobogó patak, szarvasok bundájára szitáló hópelyhek, ember nélküli tökéletes harmónia – szemben a vágóhíd rideg, fehér csempéivel, a gépek fülsértő csattogásával, a szarvasmarhák szemébe szorult rémülettel, a lefolyóba ömlő vérrel.

Noir Színház: Hamupipőke

Noir Színház: Hamupipőke

Február 18-án a Duna Palotában a Noir Színház adja elő a Hamupipőke című mesejátékot.

Szentendrei Tavaszi Fesztivál

Tavasz Szentendrén a líra jegyében

A Szentendrei Tavaszi Fesztiválon fellép többek között Tompos Kátya, Rátóti Zoltán és a Ghymes Együttes is. Rengeteg program várja a közönséget.

Hirdetés