Pihenőtér | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Pihenőtér

Buda Bércein teljesítménytúra

Május 20-án tizedik alkalommal rendezik meg a „Buda Bércein” teljesítménytúrát. Az 50 kilométeres körtúra a Budai-hegység népszerű kirándulóhelyei mellett a kevésbé látogatott vidékekre is elvezeti a résztvevőket.

Táncháztalálkozó

Megnyílt tér – XXXVI. Országos Táncháztalálkozó

A hétvégén egy olyan eseményen vettem részt, ahol zavarba ejtően természetesen nőnek érezhettem magam. Beszámoló.

A csillagászat napja

Április 29-én szombaton este érdekes programokkal várják az eget kémlelni kedvelőket. Helyszín a Polaris Csillagvizsgáló, ahol lesznek előadások, távcsöves bemutató és még sokminden más, minden korosztályt megszólítva.

Üzenet a Földről

Lemezbemutató koncertre készül Novák Péter. Május 1-én 18 órakor mutatják be az Üzenet a Földről című lemez anyagát a Fonó Budai Zeneházban.

A lelkünknek is kell a Pilates

A lelkünknek is kell a Pilates

Már önmagában a testtartásunk javulása képes hatni a gondolatainkra, érzelmi állapotunkra. Tolnai Nóra sportszakpszichológus cikke.

Budaörs Fesztivál

Budaörs Fesztivál 2017

Május 3. és 7. között fellép a Magashegyi Underground, a Mary PopKids, a Ghymes, Fábián Juli és Zoohacher és sokan mások.

A bánat könyve - borító

Okozhat-e örömöt „A bánat könyve”?

Naregi Szent Gergely, az örmények misztikus szentje 1003-ban megjelent imakönyvében körképet rajzol a világ legfőbb bajáról, arról, hogy Istentől elszakadtak az emberek, és megpróbálja hozzá visszavezetni őket – így foglalja össze Szám László, a kötet szövegének fordítója e könyv lényegét.

Ciszterci Szent Imre-templom, Budapest

Mozart: C-dúr „koronázási” mise

A budapesti Ciszterci Szent Imre-templomban 2017. húsvétvasárnap, 11.00 órakor: W. A. Mozart: C-dúr mise KV 317 

Hirdetés