Pihenőtér | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Pihenőtér

Sebastião Salgado: Genesis

Sebastião Salgado jelenünk nagy látnoka. Közel ötvenéves munkásságát végigtekintve kevés azt mondani, hogy egy jó fotós. Olyan, mintha fényképein az emberiség lelkiismeretét jelenítené meg. Kiállítása szeptember 6. és november 12. között a Műcsarnokban látható.

Fesztivállal nyitja az évadot a 25 éves Kolibri Színház

Szeptember 2-án ismét egész napos, ingyenes programmal, kimagasló színvonalú előadásokkal és vidám vásári hangulattal várják a családokat a Kolibri Évadnyitó Fesztiválon.

„Csak tiszta forrásból” – gálakoncert a Fölszállott a páva győzteseivel

Hol volt hol nem volt, volt egyszer két fiatalember. Felkerekedtek, és bejárták a Kárpát-medencét, hegyen át és völgyön át. Rátaláltak az örökkévaló forrásra, és így lett világra szóló népdalkincs, bartóki életmű és fényesen ragyogó kodályi életpálya. A Filharmónia Magyarország két géniuszunkra, Bartók Bélára és Kodály Zoltánra emlékezik a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató verseny augusztus 29-i, pécsi gálaműsorával.

A Hétrétország hétvégi programja

Augusztus 20-ig tart az Őrség legnagyobb kulturális rendezvénysorozata, a Hétrétország köztivál. Minőségi zenék, előadások, természetjárás és csillagnézés - érdemes az Őrséget választani a hétvégén!

GPS – lelki útvonatervező műhely a Sacré Coeur nővérekkel

GPS – lelki útvonatervező műhely a Sacré Coeur nővérekkel

Néha úgy érzed, nem tudod, hol tartasz az életben? Zsákutca felé haladsz, nem veszed észre a STOP táblát, esetleg forgalommal szemben találod magad az egyirányú utcában? Mindig van lehetőség az újratervezésre! Lassíts, parkolj le, keress új koordinátákat az életedhez! Ebben segít a Sacré Coeur nővérek útkereső műhelye.

Tagadj tagadj tagadj – a doppingolásról szól az új előadás

Tagadj tagadj tagadj – a doppingolásról szól az új előadás

2017. szeptember 16-án, Magyarországon először mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Tagadj tagadj tagadj című előadást. A darabot Szabó Máté rendezi.

A JÉGTORONY TITKA

Kiállítás és kincskereső játék szeptember 23-tól november 5-ig a Vajdahunyadvárban.

Hollóasszony

Ugron Zsolna nagy sikerű kisregényének rendhagyó színpadi változata a Várkert Bazárban, szeptember 22-én.

Isten éltessen, Magyarország!

Látványos tűzijáték, színes családi programok és koncertek augusztus 19-én és 20-án a fővárosban.