magyar konyha

  • Bogos Zsuzsanna
    olaj

    Nem csak az olívaolaj egészséges

    Ámulva nézzük az olasz konyhát, hiszen ételeik egyszerre finomak és egészségesek. Igazi jelképe ennek az olívaolaj, amelyet már mi is előszeretettel locsolunk salátáinkra. A...
  • kepmas.hu

    333 jó hely – megjelent a legújabb Balaton Gasztrokalauz

    Nyolcadszor jelent meg a Magyar Konyha magazin Balaton Gasztrokalauza, amely hagyományosan a nyári lapszámhoz jár ajándékba. A kiadvány 333 tókörnyéki helyet ajánl, köztük 55...
  • Ivády Nóra

    Balatoni gasztrokalauz – kulináris iránytű a balatoni nyárhoz

    Gyermekkoromban a balatoni konyha egyet jelentett a zsírban tocsogó lángossal, a „balatoni hekkel” és a sült kolbásszal. A balatoni gasztronómia akkoriban minden volt, csak...
  • Bognár Mária
    Egyszerűen finom – A teljes értékű konyha

    Egyszerűen finom – szakácskönyv dédszüleink receptjeivel

    Dédszüleink konyhaművészetéhez nyúlt vissza, és a recepteket saját ötletekkel bővítette dr. Benda Judit, aki egyszerre gyógyszerész, táplálkozástudományi szakember, egészség-tanácsadó, újságíró és négygyermekes anya.