Keszler Patrícia | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Keszler Patrícia

Gary Chapman: „A házasság alapja egy egészséges függés”

Gary Chapman: „A házasság alapja egy egészséges függés”

Interjú az „öt szeretetnyelv” koncepciójának megalkotójával.

Kötögető férfiak

Kötögető Férfiak – egyre népszerűbb az új hobbi

Tizenegy férfi letesz tizenegy széket egymás mellé a chilei főváros egyik közterén, ünnepi ruhában felsorakoznak, megigazítják nyakkendőiket, elsimítják fekete öltönyeik redőit, majd helyet foglalnak. Előveszik kötőtűiket, feltűnő színű gombolyagjaikat, és belekezdenek a kézimunkázásba. Az arra vetődő járókelők pedig csak ámulnak és bámulnak.

Kötögető férfiak

Kötögető férfiak

Tizenegy férfi letesz tizenegy széket egymás mellé a chilei főváros egyik közterén, ünnepi ruhában felsorakoznak, megigazítják nyakkendőiket, elsimítják fekete öltönyeik redőit, majd helyet foglalnak. Előveszik kötőtűiket, feltűnő színű gombolyagjaikat, és belekezdenek a kézimunkázásba. Az arra vetődő járókelők pedig csak ámulnak és bámulnak. Tizenegy nő is feltűnést keltene, hiszen a kötés inkább az otthoni szabadidős tevékenységek körébe tartozik – no de tizenegy férfi? A látvány, mondhatni, provokatív, de hát éppen az a célja, hogy kérdéseket generáljon az emberekben.

Estrella Morente flamenco-előadása közben. Ljubljana, Szlovénia, 2011

Flamenco – több mint életérzés

A tüzes, legtöbbször fájdalmakat megéneklő dalművészet ma virágkorát éli, a világon egyre nő a flamenco klubok és táncműhelyek száma, Japánban például 650 ilyen iskola működik, amely a Spanyolországban található akadémiák létszámán bőven túltesz.