Amikor az újságíró leül valakivel beszélgetni, mindig van benne kíváncsiság, egy kis előítélet, egy kis izgalom, hogy sikerül-e ráhangolódni a beszélgetőtársra és szelíden kicsikarni...
Marillai Andrea
Valami újat almából! - A legfinomabb almás receptek
Az alma a legegyszerűbb, mégis számtalan módon fogyasztható gyümölcsünk. Ha már meguntuk nyersen, főzve kompótnak, reszelve almáspitébe, vagy aszalva együk, édes és sós ételekhez...
Bogos Zsuzsanna
Mi volt a bográcsgulyás előtt?
A magyar lélek, ízlés és életkedv útvesztőiben barangolóknak Márai a „Szindbád hazamegy”-ben a régi étlapokat ajánlja segítségül. Ha belelapozunk hat évszázad magyar szakácskönyveibe, rájövünk...
Krúdy Tamás
Hollywoodból apácarendbe - Dolores Hart nem mindennapi sztárkarrierje
Vajon mi visz rá egy fiatal lányt, akinek Hollywoodban meredeken ível felfelé a karrierje, gyűrűs menyasszony, és még Elvis-szel is csókolódzott, hogy mindennek hátat...