Nőkről, dalolásról, hagyományokról beszélgetünk, arról, hogy az éneklés jó hatással van arra is, aki énekel, és arra is, akinek énekelnek.
Fodor Krisztina
[Videó] „Mindent ehetünk, ami valódi és természetes” – Képmás-est Vrábel Krisztával és Guba Andrással
Étel és étkezés – a téma, amit minden magyar szeret.
Vécsey Szám Kata
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...