[Videó] „Mindig van nálam tűz, adok belőle szívesen” – Gryllus Dániel és Lackfi János
Gryllus Dániel és Lackfi János elmesélik, mióta ismerik egymást, milyen a kapcsolatuk, és miért nem vállalnak kampánybulikat.
Fodor Krisztina
[Videó] „A hangunkkal is meg tudunk tartani egy pici babát” – Hazay Tímea és Kárász Eszter
Ez a Képmás-est a gyerekekről szól, a gyerekek gyógyulásáról, a betegséggel való szembenézésről, és arról, hogyan segíthetünk gyógyulni egymásnak és magunknak.
Fodor Krisztina
[Videó] „Egy muzsikusnak dalból van a lelke” – Szirtes Edina Mókus
Ha megnézik a videót, önöknek is egyértelmű lesz, hogy Lackfi János miért nevezi hurrikánnak Mókust.
Fodor Krisztina
[Videó] Kovács András Péter: „Nekünk, felnőtteknek is kell a mézeskalácsillat”
Hogyan határozza meg a néző a tempót, ami hat a humorra, és hogyan segíti nehéz napjainkat az igazi blőd, „vásári humor”?
Vécsey Szám Kata
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...