Hogyan él tovább bennünk, kapcsolatainkban, gyermekeinkben mindaz, ami őseinkkel történt, - még akkor is, ha soha nem meséltek róla?
Képmás-beszélgetések
[Videó] Együtt nőttünk fel!
Humor, komolyság és sok zene - ismert testvérpárok és pszichológusok beszélnek arról, hogyan kísérik egymást felnőttként is a testvérek az élet örömeiben és kihívásaiban...
Képmás-beszélgetések
[Videó] A világ apaként
Második online Képmás-estünk témája az apaság. Hogyan változtatja meg egy férfi életét az apaság? Mi az, amit csak az apa adhat a gyerekének és...
Képmás-beszélgetések
[Videó] Mikor van itt az ideje? – Dilemmák a gyerekvállalásról
Miért nehezebb napjainkban a szülővé válás? Az utóbbi évek Képmás-estjeinek egyik visszatérő témája a családalapítás, a családok születésének dilemmái és nehézségei, öröme. Miért hezitálnak...
Vécsey Szám Kata
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...