[Videó] Könnyed nyári történetek - Ízelítő a kapolcsi Képmás-estekből
Amikor valaki egy életre párt választ, kicsit a másik hivatása mellett is elköteleződik. Ha pedig az egyik házastárs még reflektorfényben is van, különleges szerep...
Képmás-beszélgetések
[Videó] Miklósa Erika: „A tehetség akkor is tündököl, amikor még csiszolatlan"
Hogyan szerettessük meg gyerekeinkkel a zenét, hogy az erőforrássá válhasson az életükben? Mit tegyünk, hogy a zenélés öröm maradjon, és hogyan egyengessük útjukat, ha...
Vécsey Szám Kata
Adalékanyagmentes: az eredeti müzli receptje
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...
Zalka Katalin
Pesto minden mennyiségben: hét mártás és szósz recept, amit el kell készítenünk tavasszal
A világ egy nagy falu – és ez az étkezési divatban is tetten érhető. Népszerűek lettek a szószok, mártások, öntetek, és megtanultuk ragozni a...