házasság | Képmás Magazin

házasság

Birodalmi érdek vagy emberkísérlet?

A média nyilvánossága előtt zajló emberkísérlethez, amelyben egy szakemberek által kiválasztott pár az oltár előtt vakrandizik, szexuálpszichológus, valamint klinikai és szakpszichológusok adják a nevüket.

Esküvői pár vonul a parkban.

„Nekem férj kell.” Hát így nem nagyon lesz.

Lányom küldte át a 777blog.hu „Nekem férj kell” című bejegyzését, azzal az üzenettel, hogy „Na, ettől egy normális értékrendű férfi is kiakad”.

Pék tésztát gyúr, ujján karikagyűrű

Pékek lázadása

Nem értem én a liberális és baloldali jogvédőket! Állítólag fontos nekik a vélemény-, vallás-, szólás- és gyülekezési szabadság. A valóság mégis mást mutat.
A minap sokan közülük felháborodtak, amikor kiderült, hogy egy budai pékség – a Lipóti üzletlánc tagja – reklámozta az „Anya, Apa, Gyerekek” európai uniós polgári kezdeményezést.

Játék békák leánykérése

Miért ne lazíthatnánk föl a család fogalmát? Tényleg, miért?

Egy családról szóló kerekasztal-beszélgetés egyik résztvevője feltette a kérdést, miért ne lazíthatnánk föl a hagyományos család fogalmát, miért ne épülhetne egy házasság, egy család két egynemű felnőttre. Miért vannak kirekesztve a konzervatív normától eltérő szexuális szokású párok a család fogalmából? A javaslat továbbgondolásra érdemes, valóban…

Ferenc pápa

Támogatja Ferenc pápa a válást, vagy nem?

Persze hogy nem. De erről szabadelvű embertársaim valahogy nem akarnak tudomást venni. És persze a "kőkatolikusok" sem.