Archívum havi bontásban | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Archívum havi bontásban

május 2017

Erős Antónia

Erős Antónia leül a kávézó asztalához, és miközben beszélgetni kezdünk, rutinos mozdulatokkal „mér egy vércukrot”. A gyerekek, Szonja és Matyi épp egy kis edzésen vannak az édesapjukkal.

A Bartók TáncTriptichon a MagyarFeszt új bemutatója

A fából faragott királyfi című táncmű százéves évfordulója alkalmából három egyfelvonásost mutat be május 28-án a Magyar Nemzeti Balett az Operaházban.

Tömeg a városi utcán

Új bálványokat teremtünk. Az antik aranyborjú imádása új és embertelen változatra talált a pénz bálványozásában, az arctalan s az igazi emberi célt nélkülöző gazdaság diktatúrájában.

Gyermeknap az Agórában

Csupa vidám, gyereknapi programmal és kedvezményes belépőjeggyel várja az Agóra Tudományos Élményközpont a látogatókat egész hétvégén.

Gyereknap az Európa Pontban

Izgalmas mesenyomozás, firkálás, írás, számolás és mese suttogás a Piros Kakaóval, de ha máshoz volna kedvetek, akkor a Mókatér alkotóházában készíthettek szemet gyönyörködtető képeket és díszeket.

Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

A gyermeknapi hétvégén fellép a Kolompos, a Kaláka, az Apacuka és több bábelőadás is lesz.

A Comenius Alapítvány gyermekrajzpályázatának díjátadását 2017. május 18-án tartották. Az Alapítvány közlekedésbiztonság témában hirdetett országos rajzpályázatot óvodás és általános iskolás gyermekek számára.

A rendezvényt ezúttal is – akárcsak az elmúlt években – kellemes szabadtéri családi-közösségi együttlétnek szánják, ahol ugyanakkor előadások meghallgatására, közös gondolkodásra is lehetőség nyílik.
Időpont: május 27. egész nap
Helyszín: Margit-sziget

Kossuth Rádió, Vendég a háznál c. műsor, Keresztes Ilona

Informáljuk a közvéleményt komoly kérdésekről, és ezekkel lelkiismeretesen és bátran foglalkozunk. Közszolgálatiak attól leszünk, hogy igyekszünk bemutatni a teljes képet.