Archívum havi bontásban | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Archívum havi bontásban

október 2016

Családbarát Vállalat díjátadó

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2013 óta minden évben kiosztja „Az Év Családbarát Vállalata” díjat. A családi életet és a vállalt gyermekek számát nagyban befolyásolja a munka és magánélet egyensúlya vagy egyensúlytalansága.

Képmás magazin címlap 2016 augusztus

A Képmás magazint digitálisan is olvashatja!
A friss lapszámok előfizethetők, a félévnél régebbiek pedig ingyen olvashatók a címlapokra klikkelve.

Dobos Kálmán és felesége, Ila

A levert forradalom vészjósló időszakában egy fiatalember és egy lány találkoztak. Sarjadhat igaz, hosszan tartó szerelem a romok között? Vajon mi várt rájuk a nyugtalanító kezdet után?

Október 21-től Székesfehérváron láthatóak azok a fotók, amelyek Maria de Faykod szobrászművész Lourdes-i Keresztút című munkájáról készültek.

A legjelentősebb brit világzenei szaklap díjazta a Kerekes Bandet. Az októberi Songlines négy csillagos értékelést adott a zenekar új, Back To Følk c. albumának. A zenekar legközelebb november 26-án az Akváriumban lép fel.

Gyógyulás a szégyenből – illusztrációs fotó

Gyakran előfordul, hogy a szorongás, a szociális fóbiák és a kisebbrendűség érzése, továbbá az agresszív dühkitörések mögött a fel nem dolgozott, megbélyegző szégyen húzódik, vagyis azok a belsővé vált fájdalmas élmények, amelyeket akár hosszú éveken át cipelünk magunkkal.

A Bethesda Gyermekkórház csapata a Budai Irgalmasrendi Kórházzal együttműködve most újfajta szülészet létrehozását tervezi.

Fotó: Urbán Ádám

Három a magyar igazság? Interaktív Lúdas Matyi a cirkuszban. Mi is ott jártunk.

Az október 13-án indult 30 napos Hősök Tere kampányhoz bárki csatlakozhat: magánszemélyeket, szervezeteket, vállalatokat, baráti társaságokat is erre bátorítanak a szervezők, akik ötletekkel is segítenek a különleges kalandhoz.