Archívum havi bontásban | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Archívum havi bontásban

június 2016

Megesik, hogy fáj a sport, aminek oka jobb esetben az izomláz, rosszabb esetben viszont az, hogy a szervezet így jelzi: problémája van. Az ilyen jellegű panaszok mögött számos betegség állhat, a rájuk utaló jeleket észre kell vennünk.

A szoptatás egy ideje ismét kezdi elfoglalni méltó szerepét a csecsemőtáplálásban az évtizedekig tartó „tápszerkorszak” után.

Kivel ne fordult volna már elő, hogy olyan dolgot tett, ami miatt úgy érezte, legjobb lenne a föld alá süllyedni, hogy ne kelljen szembenéznie a hibája következményeivel, a körny

Nemere Dóra öt éve él a Karib-térség egyik jobb sorsra érdemes országában, Haitin. Önkéntesként érkezett egy helyi árvaházba 2011-ben.

A felnőttkori egészségre nagyobb befolyással van a kismama életmódja, mint a genetika – állítják orvosok.

Míg a lánykéréssel vagy házassággal záruló sztorik a romantikus filmek elengedhetetlen kellékei, a házasság kezdeti ideje inkább vígjátékok és kabarék kedvelt alaphelyzete. Ez is mutatja, hogy bonyolult, de izgalmas és fontos események történnek ebben az időszakban.

biciklisek Budapesten

A biciklis életmód a nagyvárosi ember különös lázadása. A szabadság egyéni módja. Az önkifejezés eszköze. A Budapest Bike Maffia (BBM) több mint öt éve különös küldetéstudattal ötvözte a bringás szubkultúrát: hétről hétre ételt osztanak a város hajléktalanjainak, afféle XXI. századi lovagrendként.

A 21. századi ember szereti túldramatizálni az életét, miközben a saját maga által kreált béklyók súlya alatt roskadozik.