Archívum havi bontásban | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Archívum havi bontásban

február 2016

Milyen az élet az Ormánságban?

Riporterünk az elhagyatott környéken járt, ahol bezárt a kocsma, nincs iskola, megszűnt a vasút, romos a templom, házhoz jár a szociális gondozó.

Mi történt a meseolvasással?

Sokkal kevesebben és kevesebbet olvasunk a gyerekeknek, és ezért nem csak a számítógép tehető felelőssé! Szőnyi Lídia pszichológus cikke.

Meg fogom találni a párom!

Azt képzelted, hogy 30 évesen már férjed és gyereked lesz, de másként alakult? Sebaj, indulhat az újratevezés, rengeteg a teendő!

engedelmesség, gyereknevelés, nevelés, szófogadás, képmás magazin

Nemrég egy tanfolyamon feltettem a kérdést a szülőknek, elgondolkodtak-e már azon, hogy mekkora áldás, ha a gyerekük mer nemet mondani, ellenszegülni. Először furcsán néztek rám...

 

Az élet nem fenékig tejfel. Az élet nem kívánságműsor, vagy éppenséggel nem habos torta, na és persze mindenkinek megvan a maga keresztje...

Hosszú út lefelé – a filmről és a megküzdési módokról

Az ismerősünk vajon hogyan csinálja? Hogy bírja el a sok gondot, bajt, bántódást, hogy nem őrül bele a nehézségekbe és a leküzdendő akadályokba, amik előtte tornyosulnak? És mi van azokkal, akik nem bírják el a saját terhüket?

Futásra fel! – De mire kell mindenképpen odafigyelni?

Mi mindenre kell figyelni, ha valamilyen futócélt tűztünk ki magunk elé? Tolnai Nóra fitnesz instruktor tanácsai.

Hogyan kezelje gyermeke orvosát, ápolóját?

Miért válaszol kurtán az orvos, miért nem tudunk semmit a diagnosztizált betegségről? Hogyan javíthatunk ezen a helyzeten? Rideg Gyula kórházlelkész cikke.