Szent István napi kenyérverseny: a Kurdi Family Pék Kft. kenyere győzött | Képmás Magazin
Kiemelt témáink

Szent István napi kenyérverseny: a Kurdi Family Pék Kft. kenyere győzött

2017.08.11.
Hirdetés
A Magyar Pékszövetség idén már hetedszer rendezte meg Szent István napi kenyérversenyét. A győztes terméknek minden évben szigorú kritériumoknak kell megfelelnie. Ilyen elvárás többek között az adalékmentesség, a kovászos készítés vagy a kifogástalan íz és állag. Ilyen természetesen az idei versenyt megnyert Görböc is, a Kurdi Family Pék Kft. mestermunkája.

A győztes kenyér nevel is. Megmutatja a hazai fogyasztóknak, milyen a jó kenyér, mit érdemes keresni.

Megmutatja, mi az a megfizethető optimum, ami a fogyasztók legszélesebb köréhez eljutva mindenkinek lehetővé teszi, hogy csak minőségi kenyeret fogyasszon.

A kiemelkedő minőségre körbefutó, versenyemblémás papírszalaggal és a Magyar Pékség védjeggyel is felhívja a figyelmet. Fontos, hogy nagyüzemi technológiával gyártható kiváló termékről van szó, nem drága luxuscikkről.

A győztes kenyér többrétű szimbólum is. Jelképezi hagyományainkat, minőség iránti elkötelezettségünket, a hazai termékek, alapanyagok iránti szeretetünket. A búza és a föld összekapcsolja az új kenyeret államiságunkkal, történelmünkkel és magyarságtudatunkkal is.

Végül pedig a Görböc, ahogy a korábbi évek nyertesei is, szimbóluma a magyar sütőiparnak, amely nehéz helyzetében is őrzi szakmaiságát, érzi felelősségét, és tovább viszi, ahol kell, megújítja országunk kulináris hagyományait.

Ablak rovatunkból ajánljuk még